Kvalitetne čistilne naprave – cenik je to kar vas zanima. Preberite si kaj vse vpliva na ceno ter kakšna navadno je.

Ker je cena zelo pomemben dejavnik pri nakupu katerekoli stvari ali storitve vam podjetje Gorec daje možnost, da njihovo ekipo kontaktirate, posredujete vaše podatke o porabi vode oni pa vam bodo takoj sestavili cenik ter vam ga poslali.

Sama cena je odvisna od velikosti naprave, ki temelji na številu ljudi v gospodinjstvu oziroma po domače več ljudi, večja poraba vode, večja čistilna naprava. Prav tako na ceno vpliva material. Izbirate lahko med betonom, ki je dražji ter plastiko, ki je nekoliko cenejši. Vas zanima zakaj? To si lahko preberete na spletni strani podjetja Gorec.

O kolikšni vsoti denarja sploh govorimo? Čistilne naprave – cenik se giblje med 1500€ ter 3500€.

čistilne naprave cenik

Kako delujejo čistilne naprave? Delovanje poteka v štirih fazah. Prva faza se vrti okoli pihala, ki dovaja zrak v napravo. Druga faza iz vode izloči dušik. Naslednja faza temelji na sedimentaciji, četrta faza pa poteka črpanje. Bolj podroben opis lahko najdete na spletni strani podjetja.

Kaj je bolje? Plastična ali betonska čistilna naprava? Podjetje Gorec ima na svoji strani podrobno opisano vse prednosti ter primerjave posamezne naprave. Primerjate jih lahko v svojim stilom življenja ter katera naprava bi vam bolj ustrezala. O tem s lahko posvetujte tudi s samim podjetjem ter prihranite čas.

Kako skrbeti za čistilne naprave? Paziti morate, da v odtoke ne boste metali stvari, ki se v vodi ne razgradijo saj se naprave pokvarijo ravno zaradi tega. Kaj pa popravilo čistilne naprave – cenik je tu kar visok, zato je pametneje paziti kaj mečete v odtok kakor da mečete denar skozi okno.

Kontaktirajte podjetje Gorec, zahtevajte ponudbo in se pozanimajte o ceni, ki bi veljala za vas.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja