Kartuše HP 655 so za HP tiskalnike in jih ne morete uporabiti drugje v drugih tiskalnikih, ker so glave in čipi narejeni posebej za določene tiskalnike. Originalne kartuše znajo biti zelo drage. HP tiskalnik pa je tak, da ne varčuje preveč na barvi in gredo hitro kartuše ter morate spet kupiti nove. Če tiskate veliko, je to kar velik strošek. Zato obstajajo nadomestne
HP 655 kartuše, ki so povsem enake kot originalne, delujejo dobro in zanesljivo, ampak so bistveno cenejše. Dela jih drug proizvajalec, kot na primer pri avtomobilih, ki jih je za dobiti originalne ali nadomestke, ki so enaki. Pri nadomestnih kartušah, kot so kartuše HP 655, pa morate biti previdni in ne kupiti kar vsake. Sledite zgornji povezavi, kjer so zares kakovostne.

Kartuše hp 655

Kakovostne kartuše HP 655 za HP tiskalnike delujejo za tiskalnike HP DeskJet Ink Advantage 3525, HP DeskJet Ink Advantage 4615, HP DeskJet Ink Advantage 4625, HP DeskJet Ink Advantage 5525 in HP DeskJet Ink Advantage 6525. To so kompatibilne kartuše, ki so bistveno cenejše in imajo dosti več črnila, kot jih majo originali. Izbirate lahko med standardnimi kartušami s standardno kapaciteto, s povečano ali XL kapaciteto, kjer je veliko črnila. Naročite pa lahko tudi komplete, pri katerih dobite dodaten popust.

Kompatibilne ali nadomestne kartuše HP 655 imajo kar dve leti garancije, tako da ste brez skrbi, če bi bilo kaj narobe, jih lahko zamenjate, kar bo proizvajalec naredil na svoje stroške. Seveda, če je zanesljiv in pošten, zato vam predlagamo zgornjo povezavo, ker smo jih preizkusili in zanesljivo delujejo ter so odzivni tudi v samem podjetju. Ko kupite kakovostne nadomestne kartuše HP 655, prihranite več kot 80 % denarja za črnila, česar bodo veseli najbolj tisti, ki tiskate veliko in tiskate tudi fotografije, ker v teh primerih črnilo hitro zmanjka. Ko jih boste enkrat preizkusili, boste kupovali samo še te.

Kategorije: Dom in vrt

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja