Dober pomivalni stroj je obvezna oprema, saj se nam posode ne da več pomivati na roke. Več o pomivalnem stroju Miele preberite na https://www.miele.si/gospodinjski/pomivalni-stroji-1529.htm. Zato je izrednega pomena, da kupite dober in kakovosten pomivalni stroj, ki bo obenem dobro opral posodo in poskrbel za manjšo porabo vode.

Pomivalni stroj Miele je zagotovo takšen. Ima kar nekaj funkcij, ki vam bodo prišle prav pri uspešnem čiščenju posode. Perfect GlassCare je funkcija, ki jo nudijo profesionalni pomivalni stroji Miele v programu za kozarce. Tehnologija natančno prilagodi trdoto vode tako, da so vsi kozarci temeljito, a hkrati nežno pomiti.

pomivalni stroj Miele

ProfiLine linija pomivalnih strojev je najboljša optimalna rešitev za tiste, ki si želite kratke čase trajanja in sijoče rezultate. Ti pomivalni stroji namreč združujejo zmogljivost in dizajn. Ker so opremljeni s priključki za toplo vodo in trifazni tok, nudijo maksimalno učinkovitost. V različicah z veliko pomivalno komoro in vgrajenim predalom za jedilni pribor lahko zelo temeljito in nežno pomijete 14 pogrinjkov.

In za vse ljubitelje hitrosti tukaj na pomoč priskoči funkcija QuickPowerWash, ki omogoča najboljše pomivanje v manj kot eni uri. Program QuickPowerWash in tablete UltraTabs, ki so natančno prilagojene nanj, s skupnim delovanjem v 58 minutah dosežejo najboljše rezultate pomivanja in sušenja za normalno umazano posodo, prav kot kartuša PowerDisk. Posebej razvite tablete imajo krajši čas raztapljanja, ki znaša 2-3 minute. Tako je moč čiščenja na voljo že takoj po začetku programa pomivanja. Rezultat: razred učinkovitosti pomivanja A.

Miele pomivalni stroji vsebujejo tudi funkcijo ExtraDry, ki podaljša fazo sušenja, ki v kombinaciji z višjo temperaturo zagotavlja, da je posoda popolno posušena – celo kozarci in plastični predmeti.

Seveda se lahko tudi s pomivalnim strojem povežete preko aplikacije. WiFiConn@ct omogoča, da imate stalen pregled nad svojimi aparati Miele. Poleg sporočil o statusu lahko na primer za vse stroje vidite stanje napolnjenosti sredstev. Če se njihova količina bliža koncu, prejmete avtomatsko obvestilo, pri čemer imate možnost, da z nekaj kliki pravočasno naročite ustrezno sredstvo. Vse, kar potrebujete, je aplikacija Miele@mobile. S funkcijo AutoStar pa lahko z aplikacijo programirate pomivalni stroj tako, da se samodejno zažene ob vnaprej določenih urah. Po zaslugi sistema AutoDos in kartuše PowerDisk je pomivalno sredstvo vedno na voljo, zato lahko stroj deluje povsem samostojno. Ročni zagon na stroju ali v aplikaciji tako ni potreben.

In si želite nekaj čarovnije pri svojem novem pomivalnem stroju? Funkcija Knock2open spremeni pomivanje posode v čarobno doživetje in pri tem ponuja popolno rešitev za dizajn kuhinjskega pohištva brez ročajev. Ko dvakrat potrkate na sprednjo stranico skrito vgrajenega pomivalnega stroja Miele, se vrata s prefinjenim mehanizmom odpiranja povsem samodejno odprejo za približno 10 cm. S sistemom AutoClose pa se vrata pomivalnega stroja avtomatsko in mehko zaprejo. To ne prinaša samo udobja, ampak tudi eleganco. Zadostuje že rahel stik med vrati in strojem – in pomivalni stroj se z motornim pogonom samodejno zapre.