Se tudi vi ali vaši otroci veselite pusta? Za otroke je to zagotovo poseben praznik, saj je to edina priložnost, da se preoblečejo v najljubšega junaka iz risank. Pustni kostumi zagotovljajo popolno doživetje ne samo vašim otrokom, ampak tudi vam.

Vsi vemo da so pustni kostumi ustvarjeni samo za zabavo vaših otrok, vendar to ni res. Pustni kostumi so narejeni tudi za odrasle. Če želite vašemu partnerju prirediti nekaj posebnih trenutkov in v intimne trenutke vključiti tudi domišljijo, pustni kostumi vam zagotovo to omogočajo. Tako se ženske lahko preoblečejo v medicinsko sestro, policajko, stevardeso. Pri tem pa lahko kombinirate različne kose kostumov, saj vam ni treba kupovati kompleta. Npr. nakup maske za maškare ali samo korzeta lahko tudi popestri vaše skupne trenutke. Na srečo so danes pustni kostumi tako poceni, da se najbolj izplača nakup celega kompleta. Tako bo vaš partner že za nekaj deset evrov imel zraven sebe sanjsko dekle.

pustni kostumi

Vsi se spomnimo časov, ko smo otrokom mogli sami šivati kostume za pust. Pustni kostumi so danes cenovno dostopni vsem in vam jih ni treba šivati. Če ste hoteli, da vaš otrok ima najlepši pustni kostum, za to ste potrebovali par tednov dela. Ročno izdelani pustni kostumi so po navadi bili nevpadljivi in se je otrok počutil zapostavljenega. Če pa želite, da vam bo vaš otrok zelo hvaležen in nasmejan v času pusta, je nakup pustnega kostuma zagotovo prava rešitev.

Pri otrocih so najbolj priljubljeni pustni kostumi kot so: pikapolonica, princeska, gusar, policaj itd. Pri fantkih so zelo popularni in iskani tudi kostumi Supermana, Batmana, Spidermana in drugih risanih junakov. Pred nakupom se vedno posvetujte z vašim otrokom in naj bodo njegove želje in njegov nasmeh vaše glavno vodilo. Pri nakupu nikar ne varčujte, saj si vaš otrok zagotovo zasluži vsaj en dan v letu popolno pozornost in doživetje.

Kategorije: Zabava