Srečni bambus je rastlina katero so uporabljali Kitajci v starih časih za posebno borilno veščino menili so, da daje bambus dobro in srečno energijo. Že ime Srečni bambus vam lahko pove, da vam rastlina ne more škoditi če jo imate v sobi temveč vam lahko koristi. Bambus energijsko uravnoteži in iz njega izganja kemijske snovi katere se nahajajo v prostoru in druge naredi dober odtis vaše sobe. Več kot bo imel vaš srečni bambus stebelj več stvari bo pomenilo kot naprimer: bogastvo, ljubezen in zdravje. Ali vas zanima kje lahko dobite ta bambus? Bambus lahko dobite ne tej povezavi https://jerihonska-roza.si/sobne-rastline/srecni-bambus/ kjer lahko tudi dobite zelo ugodno. Na spletni strani lahko izveste tudi več o ceni in o samem bambusu.

Srečni bambus

Tako imenovani srečni bambus pa naj bi vašemu domu in prav posebej vam prinašal srečo ter zaradi njegove vitalnosti prinašal tudi mir in dobre energije. Zadnjih nekaj let se srečni bambusi širijo po veliko domovih, ki ga imajo tudi zelo radi in ga vzdržujejo. Bambus lahko raste med sobnimi rastlinami. Bambus moramo posaditi oziroma dati kar v vodo saj se tako najhitreje razvije in tudi lažje raste. Po starem kitajski veščini dokazuje, da je vse kar se, da doseči z tem bambusom.

Največ bambusov se ohrani gronjatih predelih Azije kjer bambusi najbolj uspevajo in jih je tam največ. Bambusi lahko zrastejo povprečno do 36 metrov višine. Bambusova stebla so lahko vir pitne vode. Bambus lahko v enem dnevu zraste do 40 cm in ga na kitajskem zaradi tega pridelujejo saj je uporaben za veliko namenov. Bambus je nekaterim živalim tudi hrana kot naprimer pandam. Veliko pand lahko umre zaradi tega, ker nebi najdle hrane in zaradi tega tudi posledično umrli kar pa nebi želeli. Srečni bambus lahko imamo posajen tudi v zemlji ampak je najbolj priporočljivo, da je bambus konstantno v vodi.

Kategorije: Dom in vrt