Če bi radi spoznali vaš simbol rasti in vaš življenjski simbol za tekoče leto si morate pogledati vedeževanje (http://www.sibila-vedezevanje.si) iz kart (Tarot), ter vam lahko izračuna vašo boginjo in nadangela.

Vedeževanje

Obstaja več načinov vedeževanja in eni izmed teh načinov so z angelskimi kartami, masažo, tarot kartami in z Sibilin svet energij.

Vedeževanje s angelskimi kartami je s pomočjo snopa kart, ki vsebuje 78 nadangelskih in angelskih sporočil. Ti so močni in resnični, ter nas vodijo in varujejo. Te karte omogočajo iz prastarih besedil in izročil, vpogled v prihodnost preko angelov. Pravijo, da so angeli stvarnikovi glasniki in da nam pomagajo v vsakdanjem življenju, ter nam na zemljo prinašajo mir. Sibila vam lahko tudi poda lastno afirmacijo (vse kar rečemo in tudi mislimo) glede na boginjo in angele, ki so vaši.

Tarot karte je eden izmed popularnih vedeževanj, ki izhaja iz starodavne modrostne knjige, knjige smrti in življenja. Ob rojstvu vsak človek prevzame življenjski in duhovni simbol, kjer so zapisani naši dragulji, zakladi, darovi in tudi naš največji strahovi vsebujoče zveri. S tarot kartami lahko vse to prepoznamo. Vedeževanje deluje skozi nerazumske vidike zavesti, katerega uporabljajo tudi sanje. Lahko tudi zveste za vašega partnerja če vas zanima.  Točnost razlage in kakovost je odvisno od vedeževalske sposobnosti.

Če vas zanima kateri angel je danes z vami in kaj vam svetuje, si lahko sami pomagate, lahko pa za to poskrbi tudi Sibila s svetom energij. Sibila se vsako jutro sprehaja po gozdovih in obgozdnih jasah, kjer ima svoja energijska bivališča. Ob ščipu in mlaju se pa še posebaj povezuje z nadangeli in boginjami.

Z masažo pomagajo vzpostaviti harmonijo med telesom in duhom, kar zelo dobro vpliva na počutje in celotno telo. Z Švedsko energijsko sprostilno masažo obdeluje mehke dele telesa, kar učinkuje na celo telo, zlasti pa na kožo, mišice, obtok krvi in živce.

Kategorije: Podjetništvo