Se odločate za novo talno oblogo in neveste katero bi izbrali. Med mnogimi oblogami je med njimi tudi vinil. Na spletni strani https://www.floor-experts.si/izdelki/vinil/ si tako lahko ogledate pestro izbiro vzorcev in oblik za izvedbo postavitve vinila. Vinil je umetni material, ki se po oblikah in vzorcih popolnoma približa bodisi kamniti površini ali sijočemu parketu. Vinil je material, ki ga zasledimo skoraj v vsaki novi gradnji in nosi dober ter trpežen material. Ponuja ogromno zaščite pred padci težjih predmetov. Vinil ponuja izredno prožnost in se pri otroškem rajanju in vožnji z različnimi otroškimi igrali ne poškoduje. Kljub svojemu prefinjenem videzu ponuja enostavnost in nezahtevnost pri samem čiščenju. Za čiščenje je dovolj če izberete vodo in krpo ter površino obrišete.vinil

S tem vinil ponuja izredno stroškovno cenovnost tako zaradi nege kot tudi zaradi postavitve. Postavitev vam svetujemo, da prepustite strokovnjakom. Mojstri bodo pred postavitvijo skrbno izmerili vaš prostor in po potrebi pripravili površino za namestitev vinila. Vinil se prav tako lahko namešča na odslužen parket ali drugo podlago v primeru, da odstranitev ni možna. Pri tem naj opozorimo, da je v takih primerih postavitev malo dražja saj se morajo monterji z materiali malenkost več poigrati, da je postavitev korektna in kakovostna.

Postavitev je v osnovi zaključena v enem dnevu, če le ne gre za prikrite napake, ki nastanejo med izvedbo dela. Vinil ponuja izjemno prilagodljivost in s tem mislimo, da prav tako omogoča namestitev talnega gretja. Pri takšni izvedbi izvajalca opomnite na vaše želje saj vam s tem ponudi pravo izbiro vinilnih talnih oblog, ki tovrstno namestitev dopuščajo. S talnim gretjem se tako izognete mrzlih talnih površin pozimi in ob enem tudi popestrite izgled svojega stanovanja saj se izognete klasičnim radiatorjem kot jih poznamo. Pred izvedbo del se o namestitvi posvetujte na večih mestih in s tem pridobite kakovostno ponudbo ter predvsem dobro garancijo na delo in material.

Kategorije: Dom in vrt

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja