Zagotovo si želite imeti lep naraven nasmeh ter zanesljiv ugriz, ampak vas pri tem ovira izgubljeni zob ali pa celo zobje. Naj vas nič ne skrbi, mi imamo za vas pravo rešitev, to so zobni implantati oziroma zobni vsadki, ti so vse pogostejša rešitev nadomeščanja odpadlih zob. Ti bodo za vas poskrbeli, da se boste smejali, normalno jedli in da se boste samozavestno ter brez skrbi nasmehnili.

Implantati

Zobna ordinacija Lux Dental bo poskrbela za vaš popoln ter brezskrben nasmeh z vrhunskimi implantati. Vsi njihovi zobni vsadki so izdelani iz čistega titanija, kateri je biološko najbolj sprejemljiva kovina in vam ne bo povzročala alergijskih reakcij ali pa preobčutljivosti. Zobna ordinacija Lux Dental vam ponuja zobne implantate znamke Astra Tech in Hiossen/Osstem. Ti implantati so na trgu že od 1985 in še vedno spadajo v sam vrh zobnih vsadkov. To dokazujejo številne klinične študije.

Pri zdravljenju z zobnimi vsadki je za najboljši uspeh najpomembnejši dejavnik spretnost vašega kirurga oziroma specialista implatologije. Zobna ordinacija Lux Dental ima zaposlenega vrhunskega specialita implatologa dr. Katiča. On ima za seboj že mnogo let izkušenj, včasih pa je bil eden izmed predavateljev o implantologiji na Poljskem. Dr. Katič je zares kvalificiran in zaupanja vreden strokovnjak implantologije. Vsekakor pa je poleg samega specialista pomembno tudi to, da po posegu pacient redno hodi na kontrole ter čiščenja, tako se bo zagotovila dolgotrajna obstojnost implantata v čeljustni kosti.

Pomembno pa je tudi, da imate za ta poseg zdravo čeljustno kost in da ste brez vnetnih procesov v vaši ustni votlini. Torej, zobni implantati so namenjeni vsakemu, ki želi nadomestiti svoj izpadli zob ali pa tudi več. Tako kot povsod, pa tudi tukaj obstajajo neke omejitve in torej pomembno je da je oseba za poseg stara čes 17 let, saj je tako zagotovljeno da je rast njihovih zob prenehala.

Kategorije: Lepota in zdravje