Vsak ima sigurno doma kakšen koledar. Nekateri na mizi, drugi na steni, lahko pa imamo tudi žepni koledar. Še boljša varianta pa je, da si damo tiskat svoj koledar oziroma iz naših fotografij. Tisk koledarja iz naših fotografij je odlična zamisel, prav tako lepi spomini na preteklo leto. Pri Magma Media vam lahko to uredijo, samo 12 najlepših oziroma najljubših fotografij izberete iz svoje galerije. Ja vem, težko je poiskati samo 12 fotografij, ko pa jih imamo na tisoče. Koledar je lahko tudi lepo darilo, prav tako je lahko promocija za razna podjetja.

tisk koledarja

tisk koledarja

Čeprav nekateri rečejo, da je koledar nek kič na steni. Ampak ni tako, saj lahko sledimo  pomembnim dogodkom, prav tako obveznostim. Mnogi si na koledar označijo razne dogodke, proslave ali podobne stvari. Koledar je lahko lep primer spominov na poletje. Tisk koledarja iz svojih fotografij je res lepo doživetje. Najboljše, da se osredotočimo na neko dogajanje, kakšne fotografije bomo izbrali. Ker samo naključno 12 fotografij je zelo težko izbrati. Mogoče se osredotočite na naravo, mogoče na plaže, živali, slapove ali gore.

Malokdo še danes si razvije svoje fotografije. Večinoma fotografije shranjujemo na disku ali telefonu. To lahko vedno izgubimo ali se nam izbriše. Fotografije iz koledarja pa se nam ne bodo. Zakaj bi na koncu leta koledar zavrgli, če si ga lahko shranimo. Tisk koledarja poteka zelo hitro. V 24 urah je lahko že vse končano. Lahko jih naročite več, lahko tudi različne z različnimi fotografijami. Tudi podjetja se zelo rada odločajo za take koledarje, saj je idealna priložnost za oglaševanje. Tudi tukaj je izbira fotografij po vaših željah in potrebah. Zakaj koledar ne bi komu podarili, kot darilo. Še vedno je čas, da si zamislite kakšen koledar in si ga naročite. Mogoče pa boste letos naredili ogromno lepih fotografij z dopusta in boste za naslednjo leto dali tiskat koledarje.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja